And I've got more money than a horse has hairs..

Min själsliga hälsa är i VM-form. Efter ett par enormt lyckade utekvällar och inmundigande (läs svepande) av jästa och ibland även lagrade drycker kan jag inte må bättre. Jag står överst på pallen nynnandes på min moraliska nationalsång "Öppna landskap".
Det kan väl inte heller bli sämre efter den nalkande kärlekssemestern i Köpenhamn med Fröken Hjärteblom?

Billig Booooze till nyårsfirandet anyone? Let me know i så..

En av vännerna i den närmsta kretsen borde belönas med  Nobelpriset i häftighet (eller motsvarande antonym om man så vill). Han har lyckats med bedriften, eller kanske rentav dådet, att på loppet av 4 dagar och 2 fester bli så överförfriskad att han genomfört följande med bravur :
Utkastad från festställe, vandrat omkring absinthparanoid i Skövde stad, vandaliserat okänt skyltfönster, tillbringat en natt i fyllecell, helgat den allsmäktige, jagat harmlös katt samt hamnat i något slags förstadium till koma och blivit hemkörd från förfest kl 11 cirkus efter att ha sänkt  nåra dräpare och häverts helt nonchalant.
Det är Rock'N' Roll !..!,
Jag nämner inga namn idag John, men nästa gång!

Det ryktas även om att en videoupptagning från Lundgrens julfirande skall cirkulera på nätet inom den snaraste framtid. Arne-filmen kommer slåss om tittarsiffrorna med Arn-filmen.
Jag vet vilken jag håller på.. 

Och vem fan lägger i skinka i en salladsrulle? Helvete, 15 minus till den annars så bra pizzerian på ströget.

http://www.myspace.com/lightspeedchampion
Galaxy of the lost är riktig mysig.
Äh, alla är bra förresten!

Coolaste julklappen erhöll man från sin sköna moder. Jag menar, vem vill inte ha en av två signerade poesiböcker av den nyss bortgångne Thore Skogman?
Va? Smaka på den karamellen du!

Och för övrigt anser jag att Slivovic-plommonvodka är bra mycket äckligare än Venezuelansk 10-kr-Rom (och det säger fan en hel jävla del)


Sybariten

Jo, jag älskar faktiskt att njuta av livet. Det behövs så lite.
En kram.
En skvätt Laphroaig med obligatoriskt tillhörande pipa.
En god bok.
Ett ögonblick av filosofisk upplysning.
John Frusciante ljudandes ur högtalarsystemet.

Pilutta alla dom som inte inser storheten med musik. Som till exempel mr Slow på jobbet som aldrig hade hört talas om varken Cornelis eller Taube. Hallo, jorden anropar? Efter detta chockande besked kom följdaktligen frågan om vad han helst lyssnade på?
DJ Pussy.
Det säger allt.

Julkalendern är bara så underbar! Den har verkligen allt. Och med allt menar jag Allan Svensson.
Sorgen och längtan efter en bra julkalender har varit värt väntan. Med råge.
Är jag barnslig? Inte det minsta, när snön glimmar med sin frånvaro får man ta till andra knep för att hitta den rätta julstämningen.

Jag måste öva lite på autografskrivning nu när jag och Olov ska bli awsome Coverbandartister. Dansbandsjargongen är nog lite av Olovs cup of tea misstänker jag. Han har det utseendet liksom.

Najtydags nu faktiskt, det är ju trots allt tidig uppstigning imorgon. Den infernaliska pepparkaksfils-produktionen måste utföras i ottan. Och mejeriet har inget annat än blod, svett och tårar att erbjuda.

För övrigt anser jag att den nedstående versionen av Blower's daughter är det vackraste mina öron har fått smaka på.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=192001868

Zeunerts smakar inte svett

Hangout på ett litet blått café på torget är aldrig fel i rätt sällskap. Särskilt inte om man i sällskapet munhugger om vilket sätt som är värst att dö på och hur förgrämligt det vore om man av misstag checkade in på ett dödshjälp-hotell i Schweiz.
En del undringar föreföll sig roligare än dom andra. Exempelvis om hotellet har ersatt städerskorna med bårbärare? Eller om badrummet/duschkabinen var inrett i tysk 40-tals stil?
Och det där eviga tjatet om Tv-spel lär man ju aldrig komma bort ifrån inom den slutna kretsen av vänner från Nintendogenerationen. DarkWarrior of Doom hit och EagleSlayer dit, det är inte ett intresse ni har grabbar.
Det är en fanatism. Inte nödvändigtvis i pejorativ bemärkelse. Det lockar faktiskt till en del skratt och nostalgiska tidsresor.

David Tenenbaum är mannen för veckan. Att gå från skygg levande död till en sprudlande glad halvpolack på en mycket kort tid måste uppmärksammas. Och denna nyfunna livsgnista har han erövrat bara genom att sluta jobba. Jäkligt tappert att starta eget dessutom och det ska bli intressant att följa utvecklingen av hans så småningom världsdominerande företag.
Nej, jag siar inte, jag vet. Få har det som David har, och då menar jag inte en stel och vacker deformerad rumpa. Nej, då menar jag ett ytterst gott lynne och en underbart skön intställning till livet.

Jag och Marcus är överens om att galenskap och genialitet är i princip samma sak. Det kom vi fram till efter ett filosofiskt moral/etik samtal mellan 4 händer. Eller var din andra hand upptagen med den ädla konsten snuskramning?

Haha, kom att tänka på en sak Jens berättade om härom dagen som utlöste ca 10-miunters skrattkavalkad på ett nästintill folktomt Nouveau. Hans mors jobbarkompis hade vanan att förvränga ordspråk vilket i synnerhet Rawaz tyckte var värt att fälla skrattårar för.
Istället för att säga Öga mot öga hade mannen med fullaste allvar myntat "Vägg mot vägg" och berättat att han på sin semester hade åkt upp till Sälen för att "köpa batterier".
Finns det någon benämning för denna humor?
Jag efterlyser fler förslag på liknande ordspråk.

Jag slår ett slag för Östgöta Wienercafé nästa gång det vankas kaffeförtäring på mysig samlingsplats!

 Till Jul önskar jag mig Lundgren till Tappen. Inget mer.

För övrigt anser jag, ej i samtyckte med Marcus, att Zeunterts Julmust är den utom tvekan godaste Julmusten.

RSS 2.0